<< Tilbage

Find den rette PHP-editor

Når man udvikler er det vigtigt at have et værktøj man føler sig godt tilpas i. Nogle er tilfredse med notepad, og fred være med det. php er i virkeligheden så enkelt at man ikke behøver store tunge programmer med en helvedes masse funktioner. Udvalget af editorer til at kode php i er ret stort, men grundlæggende set indeholde de samme (vigtige funktioner):
  • Syntax highlighting, et absolut must. Faktisk bliver koden bare farvet, men det resultere i at store mængder php kode bliver meget nemmere at overskue og finde rundt i. Slåfejl undgår man også oftere. Se evt. på eksemplerne her på siden.
  • FTP-klient. En indbygget ftp-klient gør at man kan redigere sine php filer fra sit websted direkte. Dvs. man er fri for at gemme på sin egen harddisk for efterfølgende at uploade, hver eneste gang man har foretaget en ændring.

Forslag

Jeg stødte for nylig på en side kaldet www.php-editors.com, som er specifikt beregnet til at finde den rette editor. Hvis man har nogle bestemte ønsker den skal kunne, så er det et godt sted at lede. Jeg kan desuden anbefale editoren Editplus.com, som er utrolig hurtig og uden overflødige funktion (installation fylder 1 MB).

Leder du efter billige usb stik?, så kan du få et Billigt USB stik hos usb.dk

Spørgsmål/forslag/kommentarer rettes til webmaster@phpartikler.dk

Billige USB stik